Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Áprilisi akció: 5% kedvezmény a Brown Star gránit fedkövekre!

5+1 tipp a kerítés fedkő beépítéséhez

A kerítés fedlap nemcsak funkcionális, hanem esztétikus eleme is kertünknek vagy udvarunknak. Azonban fontos, hogy megfelelően helyezzük fel ezeket a fedlapokat. Hoztunk Önnek 5+1 tippet, amik segítenek a kerítés fedkő megfelelő beépítésében!

1. Válasszon megfelelő anyagot

Fontos, hogy olyan anyagot válasszon, amely egyrészt ellenáll az időjárás viszontagságainak, másrészt tökéletes összhangban van a kertje, udvara stílusával. 

A gránit, a márvány és a mészkő kitűnő választásnak bizonyulnak, mivel időtállóak, és bármely stílusba beilleszthetőek. Válasszon kínálatunkból! 

Ezek a természetes kövek könnyedén megbirkóznak az esővel, faggyal, hóval és UV sugárzással, és sokáig hű védelmezői és díszítőelemei lesznek kerítésének, oromfalának vagy támfalának. 

A nagy színválasztékból pedig biztosan megtalálja azt, amely a legjobban illik kerítése, udvara stílusához. Amennyiben otthona valamely részeként, például párkányként már használta az egyik anyagot, érdemes ugyanolyan anyagot választani a harmónia érdekében. 

2. Harmonizáljanak a színek

A kerítés fedkő színének harmonizálnia kell a környezetével, hogy esztétikailag illeszkedjen az otthonunk külső megjelenéséhez, a kerítés többi részéhez és az udvarához. 

A természetes színek, mint a gránit vagy a mészkő szürke, bézs, vagy a barna árnyalatai általában jól illeszkednek mindenhez, a márvány mintázata pedig elegánssá varázsolja a kerítést. 

Amennyiben merészebb megoldást keres, választhat élénkebb színekben pompázó fedlap követ is, amelyek egyediséget sugároznak. 

kerítés fedkő

3. Számít a méret

A fedlap pontosan kell illeszkedjen a kerítés oszlopaihoz. Egy megfelelő méretű fedkő, fedlap nemcsak megvédi a kerítést a környezeti hatásoktól, hanem esztétikailag is hozzájárul az összképhez. 

A túl kicsi fedlapok nem biztosítanak elegendő védelmet, mivel nem lehet rajta megfelelő vízorrt képezni. A túl nagy fedlapok pedig aránytalanok lehetnek és diszharmóniát okozhatnak. 

Mérje le pontosan, hogy mekkora fedkőre van szüksége! Cégünk egyedi, nagy méretű fedlapok készítését is vállalja, egészen 250 cm hosszúságig.

4. Használjon jó minőségű anyagokat

Ne spóroljon a segédeszközökön és anyagokon! 

A tartós, időtálló csemperagasztók használata egy kulcsfontosságú lépés, amennyiben azt szeretné, hogy a kerítés fedlapok a lehető legtöbb ideig védjék és díszítsék kerítését. Szüksége lesz még szilikonra és impregnáló szerre is, amelyeknél szintén fontos, hogy a megfelelő minőségűt válassza. 

Válasszon a honlapunkon elérhető, kitűnő minőségű kiegészítő anyagok közül, amelyeket cégünk ajánl – több, mint 50 éves tapasztalatunkkal tudjuk, hogy pontosan melyiket érdemes választani.

vízmérték

5. Válasszon megfelelő eszközöket

A kerítés fedkő helyes beépítéséhez nélkülözhetetlen az ideális eszköztár. 

Szüksége lesz vízmértékre, hogy biztosítsa a fedlapok tökéletes vízszintes beállítását, szivacsra, hogy le tudja törölni a port, és gumikalapácsra, hogy finoman igazítani tudja a kerítés fedkövet annak sérülése nélkül. 

+1: Ne feledkezzen meg az ápolásról!

A kerítés fedlapok megfelelő karbantartása meghosszabbíthatja azok élettartamát és megőrizheti szépségüket. 

Rendszeres tisztítással és az anyagnak megfelelő ápolással elkerülhetőek a makacs szennyeződések és az időjárás okozta károk. Gránit fedlap esetén kevesebb ápolásra van szükség, míg a márvány és a mészkő fedlapok esetében érdemes kerülni a durva tisztítószereket, és rendszeresen impregnálni őket. 

Fogadja meg ezeket a tippeket és építse be helyesen kerítés fedlapját egyszerűen, de szakszerűen! 

A Fedköves elkötelezett, hogy Önnek a legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani a lehető legelérhetőbb módon. Éppen ezért weboldalunkon a kerítés fedkövek mellett megtalál kitűnő minőségű kiegészítő anyagokat is, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő beépítéshez. 

Böngéssze kínálatunkat, rendelje meg és építse be egyszerűen kiváló minőségű fedkövét, kerítés fedlapját!

Áprilisi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Brown Star gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • A kosara jelenleg üres.