Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júniusi akció: 5% kedvezmény a Yellow Rock Gránit fedkövekre!

Szállítási és fizetési információk

Biztonság. Gyorsaság. Megbízhatóság.

Fedkő szállítás

Fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket biztonságosan és hiánytalanul szállítsuk ki Önnek, és hogy a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudja kiválasztani.

Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségére lesz abban, hogy a Fedköves webáruházban a lehetséges fizetési és szállítási módokról tájékozódjon.

Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót és forintban értendőek.

A fedkövek kiszállítására teljes garanciát vállalunk. Amellett, hogy garantáljuk, hogy megrendelését a vállalási határidőig kiszállítjuk, az esetleges sérült vagy a szállítás közben megrongálódott fedköveket díjmentesen, a lehető legrövidebb időn belül cseréljük, így nem fordulhat elő az, hogy Ön hibás vagy sérült termékhez jut.

Rendelése kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:

 • HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

  A kiszállítás Magyarország egész területére vonatkozik. 8 napos szállítást vállalunk minden vármegyébe, amelynek díja 20.000 Ft.

 • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

  Válassza ezt az opciót, amennyiben 7781 Sárok, Kossuth utca 1. szám alatt kívánja átvenni megrendelését! Erre 8-10 napon túl lesz lehetősége. Kérjük, hogy csak azt követően induljon el telephelyünkre, amennyiben e-mailes vagy telefonos visszaigazolást küldtünk a termékek elkészültéről. A személyes átvétel díjmentes.

Rendelése kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • ELŐREFIZETÉS DÍJBEKÉRŐVEL

  Díjbekérővel való fizetés esetén a megrendelést követően kollégánk elküldi az átutaláshoz szükséges információkat. A csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.

 • KÉSZPÉNZES UTÁNVÉTES FIZETÉS

  Ha utánvétes szolgáltatásunkat választja, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetnie szállító munkatársunk részére. Az utánvétes fizetés egyszeri költsége 1.000 Ft, melyet 20.000 Ft feletti rendelés esetén elengedünk. Felhívjuk figyelmét, hogy utánvétes fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Kövessen minket!

Magyarország térkép

Az ország egész területére szállítunk fedköveket!

Kiemelt kínálataink

Gránit

Padan dark

A modern otthonok stílusvezére

Márvány

Cararrai márvány

Michelangelo kedvenc köve

Gránit

Brown star

Sokoldalú kőkedvenc

Mészkő

Római travertin

A Colosseum köve

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
 • No products in the cart.