Szállítási és fizetési információk

Biztonság. Gyorsaság. Megbízhatóság.

Fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket biztonságosan és hiánytalanul szállítsuk ki Önnek, és hogy a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudja kiválasztani.

Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségére lesz abban, hogy a Fedköves webáruházban a lehetséges fizetési és szállítási módokról tájékozódjon.

Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót és forintban értendőek.

A fedkövek kiszállítására teljes garanciát vállalunk. Amellett, hogy garantáljuk, hogy megrendelését a vállalási határidőig kiszállítjuk, az esetleges sérült vagy a szállítás közben megrongálódott fedköveket díjmentesen, a lehető legrövidebb időn belül cseréljük, így nem fordulhat elő az, hogy Ön hibás vagy sérült termékhez jut.

Rendelése kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:

  • HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

    A kiszállítás Magyarország egész területére vonatkozik. 8 napos szállítást vállalunk minden vármegyébe, amelynek díja 20.000 Ft.

  • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

    Válassza ezt az opciót, amennyiben 7781 Sárok, Kossuth utca 1. szám alatt kívánja átvenni megrendelését! Erre 8-10 napon túl lesz lehetősége. Kérjük, hogy csak azt követően induljon el telephelyünkre, amennyiben e-mailes vagy telefonos visszaigazolást küldtünk a termékek elkészültéről. A személyes átvétel díjmentes.

  • UTÁNVÉT

    Ha utánvétes szolgáltatásunkat választja, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetnie szállító munkatársunk részére. Az utánvétes fizetés egyszeri költsége 1.000 Ft, melyet 20.000 Ft feletti rendelés esetén elengedünk.

Kövessen minket!

Kiemelt kínálataink

Gránit

Padan dark

A modern otthonok stílusvezére

Márvány

Cararrai márvány

Michelangelo kedvenc köve

Gránit

Brown star

Sokoldalú kőkedvenc

Mészkő

Római travertin

A Colosseum köve