Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júniusi akció: 5% kedvezmény a Yellow Rock Gránit fedkövekre!

Rólunk

Út a fedkövekig

Walter József

Kezdetek

Vállalkozásunk 1971-ben, id. Walter József kőfaragó-műkőáru készítő mester irányításával indult útjára. Kezdetben 2-3 fővel a kistérség temetőiben végeztünk munkát, többnyire műkőből, kezdetleges kézi-gépi megmunkálással, szerény körülmények között, nagy szakmai alázattal.

Egy nagy lépést előre – Megalakul a Walter Bt.

A 1990-es évek elején ifj. Walter József is csatlakozott a családi vállalkozáshoz. Ekkor már komolyabb, műhelyekkel, gépekkel, néhány munkatárssal, teherautókkal, tisztes ügyfélkörrel rendelkeztünk.

Folyamatosan fejlődött a vállalkozásunk, egyre jobb minőséget nyújtottunk és egyre nagyobb mennyiségben készítettük el termékeinket. Ennek köszönhetően 1993-ban betéti társasággá alakultunk, és az építőipar irányába is tekintettünk bővülő termékskálánkkal. Burkolatokat, lépcsőket készítettünk. Ugyanakkor kandalló, konyhapult, fürdőszobapult létrehozását is vállaltuk.

Walter Kőfaragó Bt.
Fedköves üzem

Modern eszközökkel a fejlődés útján

Korszerű gépeket szereztünk be és a legjobb, legújabb technológiával dolgoztunk. 1999-ben jól felszerelt 550 m2-es alapterületű kőfaragó üzemet építettünk a legszigorúbb előírásoknak megfelelve. Így 3000 m2 burkolt terület állt rendelkezésre nyers-félkész-kész termékeink tárolására.

Olasz gyártmányú precíziós vágó-profilcsiszoló- maró és homokfúvó gépeink, targoncák, darus teherautók stb. adják a minőségi eszközöket cégünknek. Megrendelőink bizalma töretlen, ezáltal cégünk a Dunántúl egyik legjelentősebb kőfeldolgozó-kivitelező cégévé nőtte ki magát.

Kiválóságra törekszünk

Világkiállításokra, szakmai képzésekre jár(t)unk, a folyamatos tanulás mellett köteleztünk el magunkat.

2002-ben a budapesti Nemzeti Színház 1500 folyóméret lépcsőkorlát elemek legyártását szerette volna megvalósítani alvállalkozóval. Magyarországon akkoriban mindössze 3 gép tudta megoldani a grandiózus feladatot. Az egyik a miénk volt. Természetesen vállaltuk a kihívást, a rendkívül szűk, 20 napos határidő ellenére is. A 19. nap délutánjára lettünk készen, megrendelőink mindent rendben találtak.

További referenciák: Debrecen Plaza, Savaria Plaza, a sümegi Hotel Kapitány, FŐTÁV iroda, Kádár- villa, Angyal utca, a paksi Erzsébet Nagy Szálló, a pécsi Király-ház Pécsen, a mohácsi Ifjúsági Centrum.

Ezeken a projekteken már 30-40 fővel dolgoztunk, sőt sokszor 60-80 fővel, kiegészülve alvállalkozókkal.

Kőfaragás
Walter Kő és Kegyeleti Centrum kiállítóterem

Temetkezési szolgáltatás – „Mindent egy helyen…”

2005-ben építettünk Mohácson egy különleges bemutatótermet, amely az országban egyedülálló módon „Kő és Kegyeleti Centrum” néven működik. Ebben az épületben 400 m2 alapterületű és 2500 m2 bemutatókerttel rendelkező termékbemutató található, ahol minden figyelmünket a megrendelőknek szenteljük.

„Mindent egy helyen tudjanak elintézni a nehéz időkben”.

Az ügyfeleink kulturált körülmények között tekinthetik meg a választékunkat, illetve tanácsadással, tervezéssel segítjük a legmegfelelőbb döntés meghozatalát.

Kőpárkányok gyorsan és egyedi méretben

2017-ben merült fel bennünk az ötlet, hogy kőpárkányok elkészítéséhez fogjunk. Azt tapasztaltuk, hogy hatalmas a hiány a minőségi ablakpárkányokból és könyöklőből, amelyek beépítése mindig sürgető feladat. Már az elején kitűztük a célt: akár 6 órán belül is legyártjuk a szép és időtálló párkányokat, sőt a megbeszélt határidőn belül ki is szállítjuk az ügyfeleknek.

A megnövekedett ablakpárkányos megrendelések miatt úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az online párkányrendelő szolgáltatásunkat, amellyel a vásárlóink gyorsan és könnyedén (méret és anyag kiválasztásával) tudnak kőpárkányt rendelni.

Jelenleg 53 munkatárssal haladunk a természetes kövek útján céljaink felé. Szeretnénk minél több embernek megmutatni a gyönyörű és időtálló kövekben rejlő felbecsülhetetlen lehetőségeket.

Yellow Rock gránit fedlap
Fedköves logo

Újabb lépcsőfok: Fedköves Webáruház

2023-ban újabb fontos állomáshoz érkeztünk. Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb helyen nehezen tisztítható, nem időtálló, rövid (40-60 cm) darabokból összeálló fedkövet találni, ami ráadásul sok fugát igényel, ami leázást okozhat. Így pedig alig van választási lehetősége azoknak, akik kerítést, támfalat, medencét, parapetet, háza oromfalát szeretnék fedkővel díszíteni.

Elindítottuk a Fedköves Webáruházat, amely  akár hosszabb elemekből (max. 250 cm) kínál kiváló minőségű gránit, márvány, mészkő fedköveket, széles választékban.

Jövő

Továbbra is az a célunk, hogy szemnek tetszetős, rövid határidőn belül elkészülő, időjárási körülményeknek ellenálló termékeket alkossunk meg korszerű technológia segítségével, ügyfeleink, viszonteladóink elégedettsége érdekében.

Fedkő felhelyezés szögben

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.