Kiegészítők

A fedkövek beépítése nem nagy kihívás, azonban fontos, hogy megfelelő minőségű anyagokkal dolgozzon, hiszen ez teszi még időtállóbbá a kiváló minőségű fedköveket. Ezen az oldalon összefoglaltuk azokat a legfontosabb termékeket, melyek elengedhetetlenek az általunk készített fedkövek beépítéséhez. Természetesen a megrendelt kiegészítő termékeket a fedkövekkel együtt átveheti a sároki telephelyünkön vagy pedig ha szállítva kéri a fedköveket, akkor azokkal együtt csomagban szállítjuk ki az Ön részére.

 

Ha kérdése lenne az oldalon szereplő termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bátran! 

Olvassa el tájékoztatónkat a kiegészítő termékek felhasználásáról!

Amennyiben a beépíteni kívánt fedkő fogadófelülete egyenletes, úgy mindössze csak egy vékony réteget (1-2 cm vastag) kell elhelyezni a fedkő beépítéséhez. Figyeljen a lejtés kialakítására!
Egy négyzetméternyi felület beépítéséhez kb.12 kg maxi S1 (fehér színű) márványragasztóra (márvány, vagy mészkő alapú fedkő esetén), és kb.12 kg extra S1 szürke színű burkolatragasztóra (gránit alapú fedkő esetén) van szüksége.

Akemi impregnáló termékünkből 1 tubus kb. 10 négyzetméternyi felületre elegendő.

Ottoseal S70 szilikon termékünkből 1 tubus kb. 10 méternyi felületre (kialakult hézagok hosszúsága szerint kell számolni) elegendő.