Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Áprilisi akció: 5% kedvezmény a Brown Star gránit fedkövekre!

Kiegészítők

Fedlapok kerítéshez

Az fedkövek beépítése nem nagy kihívás, azonban fontos, hogy megfelelő minőségű anyagokkal dolgozzon, hiszen ez teszi még időtállóbbá a kiváló minőségű fedköveket. Ezen az oldalon összefoglaltuk azokat a legfontosabb termékeket, melyek elengedhetetlenek az általunk készített fedkövek beépítéséhez. Természetesen a megrendelt kiegészítő termékeket a fedkővel együtt átveheti a sároki telephelyünkön vagy pedig ha szállítva kéri a fedköveit, akkor azokkal együtt csomagban szállítjuk ki az Ön részére.

Ha kérdése lenne az oldalon szereplő termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk az oldal alján található Online Ügyfélszolgálat ablak segítségével vagy keressen minket a +36 30 277 8210 -as ügyfélszolgálati telefonszámon!

Olvassa el tájékoztatónkat a kiegészítő termékek felhasználásáról!

Amennyiben a beépíteni kívánt fedkő fogadófelülete egyenletes, úgy mindössze csak egy vékony réteget kell elhelyezni a fedkő beépítéséhez.

Egy négyzetméternyi felület beépítéséhez 8 kg maxi S1 (fehér színű) márványragasztóra (márvány, vagy mészkő alapú párkány esetén), és 8 kg extra S1 szürke színű burkolatragasztóra (gránit alapú párkány esetén) van szüksége.

Bellinzoni impregnáló termékünkből 1 tubus kb. 10 négyzetméternyi felületre elegendő.

Ottoseal S117 szilikon termékünkből 1 tubus kb. 10 méternyi felületre (fedkő hosszúsága szerint kell számolni) elegendő.

kiegészítő termékek

Áprilisi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Brown Star gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • A kosara jelenleg üres.