Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júniusi akció: 5% kedvezmény a Yellow Rock Gránit fedkövekre!

Segédletek

fedlapok a kertben

Hogyan építse be egyszerűen a megrendelt fedkövet?

Az általunk készített fedkövek egyszerű beépítése érdekében összegyűjtöttünk az Ön részére néhány lényeges tippet.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a fedkövek megrendelése előtt részletesen olvassa el a Fedkő méretezőnél szereplő instrukciókat, hogy megfelelő méretű fedköveket rendelhessen! A fedkövek kiszállítását vagy átvételét követően pedig alkalmazza ezt a segédletet a sikeres beépítéshez!

Oszlop fedlap

HOGYAN VÉDJÜK MEG A VÍZSZINTES FALAZATOT (KERÍTÉS, TÁMFAL, STB.) TETEJÉT A NEDVESSÉGTŐL?

A kerítés nedvességvédelméről általában több szó esik, de a kerítés felső zónájának kialakításáról viszonylag kevesebb.
A kerítés tetejét eső formájában a nedvesség, illetve az UV sugárzás terheli. Ezért lényeges, hogy mi kerül erre a felületre.

Fedlap

Hogyan ápolja a felhelyezett fedköveket?

Az általunk készített fedkövek igen tartósak és mutatósak, azonban fontos, hogy évről évre egy kis figyelmet fordítsunk az ápolásukra. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a legfontosabb lépéseket, hogy miként is tudjuk a fedkövek állagát megfelelő módon védeni …

Fedlapok használata bejáróhoz

Hogyan válassza ki a megfelelő színű fedkövet?

A fedkövek megrendelésekor fordítson nagy figyelmet a megfelelő mintázatú fedkő kiválasztására, hiszen igazán időtálló díszei lesznek otthonának a fontos vízelvezető funkció mellett. Mivel nagyszámú fedkő érhető el a kínálatunkban, első körben azt kell eldöntenie …

Oszlop fedkő

Milyen anyagú fedkövet válasszon?

Az eredeti kőből készült fedkövek igazi színfoltjai lehetnek ingatlanának. A Fedkő Webáruházból jelenleg háromfajta anyagú fedkövet tud rendelni. Az alábbiakban összefoglaltuk azokat a legfontosabb információkat egy-egy fedkőről, melyek a segítségére lesznek a döntés meghozatalában. Természetszerűleg az anyagok mintája kövenként változik …

Kiegészítők fedlap beépítéshez

Milyen eszközök szükségesek a fedkövek beépítéséhez?

Egy fedkő beépítése szakember nélkül is könnyedén megoldható és igazán gyors folyamat.

Mielőtt azonban a beépítésen gondolkodna, fontos, hogy a beépítéshez szükséges eszközöket és kiegészítő anyagokat beszerezze. 

Walter József

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 341 21 37 telefonszámon vagy írjon az info@fedkoves.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.