Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Májusi akció: 5% kedvezmény a Rosa Porino Gránit fedkövekre!

Fedkövek

Amelyek életre szólnak

A fedkövek amellett, hogy gyönyörű és igényes megjelenést mutatnak, hasznos és fontos funkciót töltenek be.

Megvédik a függőleges falazatot az eső káros hatásaitól. Amikor kerítést vagy támfalat építenek, akkor a falazat tetején keletkezik egy olyan rész, ahol a nedvesség megállhat. Mivel a csapadék nem tud elfolyni, ezért a falban szívódik fel. Ezt hívják lappangó nedvességnek. A téli hideg időjárás alatt a falban maradt nedvesség megfagy, ami károsítja a falat és tönkreteheti azt.

Ezért a fedkőnél lényeges szempont, hogy 4-5 centiméterrel szélesebb legyen, mint a kerítés vagy az oszlop szélessége és megfelelő lejtése legyen, hogy a nedvesség ne álljon meg a felületén. Ezt segít küszöbölni a vízorr is, ami elvezeti a vizet a fedkő felületéről.

A fedkövek használhatók kerítésen, támfalon, parapeteken, a ház oromfalán vagy akár a medencénél. Minden olyan függőleges falazaton amely védelmet igényel.

Válogasson a fedköveink közül!

Gránit: A földkéreg számottevő része gránit, nagyon kemény, karcálló és saválló, sokszínű, kiváló párkányalapanyag.

Mészkő: üledékes kőzet, meleg beige színű, puha ezért könnyen megmunkálható, az építőiparban számtalan helyre felhasználják

Márvány: átalakult kőzet, tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag, közepesen kemény, szemcsés szerkezetű, remekül illik a modern és a hagyományos házakhoz is.

Építőipari kivitelezőként, szinte minden kővel kapcsolatos munkát a WALTER céggel végeztetünk immár több mint 20 éve! A munkára az árajánlatot rövid időn belül elkészítik és pontosan azon az összegen precízen, határidőre és rugalmasan teljesítik.
Nagyon megbízható cég!

Czinege Gábor

Czinege - Huba Kft.

HOGYAN ÉPÍTSÜK BE A FEDKÖVET?

Az általunk készített kőpárkányok beépítése még egyszerűbb, mint gondolná. Összegyűjtöttünk az Ön részére néhány nagyon fontos tippet annak érdekében, hogy könnyedén be tudja építeni a tőlünk vásárolt kőpárkányok bármelyikét.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kőpárkányok megrendelése előtt részletesen olvassa el a kőpárkánytervezőnél szereplő instrukciókat, hogy megfelelő méretű párkányokat rendelhessen! A párkányok kiszállítását vagy átvételét követően pedig alkalmazza ezt a segédletet az ablakpárkányok beépítéséhez!

További segítségre van szüksége?

0
Kosár
  • No products in the cart.