Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júniusi akció: 5% kedvezmény a Yellow Rock Gránit fedkövekre!

Hogyan építse be egyszerűen a megrendelt fedkövet?

Az általunk készített fedkövek egyszerű beépítése érdekében összegyűjtöttünk az Ön részére néhány lényeges tippet.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a fedkövek megrendelése előtt részletesen olvassa el a Fedkő méretezőnél szereplő instrukciókat, hogy megfelelő méretű fedköveket rendelhessen! A fedkövek kiszállítását vagy átvételét követően pedig alkalmazza ezt a segédletet a sikeres beépítéshez!

A csemperagasztót megvásárolhatja nálunk és a fedkövekkel együtt kiszállítjuk Önnek. Segítséget nyújtunk a megfelelő mennyiség kiszámolásában is.

Tippek:

Ahol több darabból készül a fedkő, ott a hosszúság miatt a két lap közé is nyomjon szilikont, hogy az UV ne támadja meg. Utána felülről tömítse ki, így nem fogja átereszteni a vizet.
A fedköveket egyszerű gyémántvágó koronggal vagy kővágó koronggal (mészkő, márvány) tudja vágni.

Ahol fém oszlop van beépítve a köztes helyekre, ott az oszlopok körül 0,5cm hézagot hagyjon el körbe, hogy a fémoszlopok „kilengése” ne mozdítsa meg a követ. Az itt keletkező hézagot szilikonnal tömítse ki.

Kerítés fedlap
Walter József

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 341 2137 telefonszámon vagy írjon az info@fedkoves.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Válogasson kiegészítő termékeink közül

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.