Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júniusi akció: 5% kedvezmény a Yellow Rock Gránit fedkövekre!

Hogyan válassza ki a megfelelő színű fedkövet?

A fedkövek megrendelésekor fordítson nagy figyelmet a megfelelő mintázatú fedkő kiválasztására, hiszen igazán időtálló díszei lesznek otthonának a fontos vízelvezető funkció mellett. Mivel nagyszámú fedkő érhető el a kínálatunkban, első körben azt kell eldöntenie, hogy milyen anyagból képzeli el az új fedköveit. Ehhez segítséget a “Segédletek” oldalon talál. A megfelelő fedkő kiválasztásában az alábbi néhány szempont nyújthat kapaszkodót.

 

Fontos, hogy a fedkövek színe illeszkedjen az ingatlan, kerítés falazatának színéhez, hogy erősítse a hibátlan megjelenésű összképet. Természetesen van arra lehetősége, hogy a hatás fokozásának érdekében eltérő színű, mintázatú köveket válasszon. Fehér felfelületekhez a legtöbb esetben a Mountain Pink vagy a Brown Star köveket javasoljuk. Ha igazán különleges figyelemfelkeltő fedkőre vágyna, akkor biztosan nagy örömét lelné a Maple Red mintában. Balkáni vagy mediterrán hangulat megteremtéséhez igazán remek választás bármely mészkőből készült fedkő.

 

Javasoljuk, hogy tartsa szem előtt a fedkő mintájának kiválasztásakor az épület lábazatát is, illetve célszerű az utca hangulatát és általános összképét is figyelembe venni. Az általunk készített fedkövek szinte minden falszínhez illeszkednek, de azért célszerű átgondolni az extrémebb stílusú fedköveket, illetve az extrémebb színű házakhoz kapcsolt fedkövek mintáját.

Biztosak vagyunk benne, hogy amint meglátja a fedköveket, tudni fogja, hogy melyik 2-3 a nagy kedvenc, és a fenti tanácsok segítségével azonnal ki tudja választani az ideális mintát. Jó böngészést kívánunk!

Walter József

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 341 2137 telefonszámon vagy írjon az info@fedkoves.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.