Ünnepi időszakra vonatkozó tájékoztató: utolsó szállítási időpont 2023.12.21. (csütörtök) és első szállítási időpont 2024.01.05. (péntek)

Júliusi akció: 5% kedvezmény a Padan Dark Gránit fedkövekre!

Milyen eszközök szükségesek a fedkövek beépítéséhez?

Egy fedkő beépítése szakember nélkül is könnyedén megoldható és igazán gyors folyamat.

Mielőtt azonban a beépítésen gondolkodna, fontos, hogy a beépítéshez szükséges eszközöket és kiegészítő anyagokat beszerezze. A kiegészítő termékeket a webáruház segítségével könnyedén megrendelheti a “kiegészítő termékek” oldalon.

A fedkő fogadásához szükséges felület kialakításához szüksége lesz egy vésőre és egy kalapácsra, hogy az előkészítési munkálatokat el tudja végezni. A törmelék eltávolításához és a levésett felület megtisztításához szüksége lesz seprűre, hulladékgyűjtő zsákra és egy rongyra is. A fogadó kialakítását követően a beépítéshez szükséges anyagok kikeveréséhez az általános adalékanyagokon túl szüksége lesz vízre, egy műanyag vödörre és egy kőműveskanálra is. A kész anyagot serpenyőben tudja elhelyezni és azt kőműveskanállal felvinni az előkészített felületre. A fedkövek stabilizálásához használjon ékeket!

A megfelelő dőlés, illetve a szintezettség ellenőrzéséhez pedig egy vízmértékre lesz szüksége. A fedkő beépítését követően szüksége lesz egy szilikonkinyomó pisztolyra és végezetül egy tiszta rongyra, mellyel felviheti az impregnálót az újonnan beépített fedkőre.

Ha elakadna vagy kérdése merülne fel, keressen bennünket bátran!

Walter József

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 341 2137 telefonszámon vagy írjon az info@fedkoves.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júliusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Padan Dark Gránit fedköveinket és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.